Ντόναλντ Τραμπ: Θα ανακοινώσει σήμερα ποιος θα είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό του

Ντόναλντ Τραμπ: Θα ανακοινώσει σήμερα ποιος θα είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό του

Από το συνέδριο του κόμματος των Ρεπουμπλικανών που διεξάγεται στο Μιλγουόκι, ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να ανακοινώσει ποιος θα είναι ο εκλεκτός του για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το συνέδριο του κόμματος των Ρεπουμπλικανών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μιλγουόκι, ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να ανακοινώσει ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει θέση στην προεκλογική κούρσα δίπλα του, ως υποψήφιος αντιπρόεδρος ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.  

Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω θέση, έχουν μέχρι στιγμής ακουστεί ως πιθανά ονόματα, μεταξύ άλλων, εκείνα του Τζ. Ντ. Βανς, του Νταγκ Μπέργκαμ, του Μάρκο Ρούμπιο, της Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, του Μπάιρον Ντόναλντς, της Ιβάνκα Τραμπ, της Τούλσι Γκάμπαρντ, της Κρίστι Νόεμ, του Βιβέκ Ραμασουάμι και της Νίκι Χέιλι.

Το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μιλγουόκι πρόκειται να επικυρώσει την προεδρική υποψηφιότητα του ιδίου του 78χρονου Τραμπ, δίνοντάς του, και επισήμως πια, το προεδρικό χρίσμα της παράταξης. 

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω συνεδρίου το οποίο ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 Ιουλίου, πρόκειται ωστόσο να φανεί παράλληλα, όπως σημειώνουν οι New York Times, και το πώς θα επιλέξουν να κινηθούν από εδώ και πέρα ο ίδιος ο Τραμπ και το κόμμα του έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας της περασμένης Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT