Ταϊλάνδη: Θρίλερ με έξι νεκρούς σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου

Ταϊλάνδη: Θρίλερ με έξι νεκρούς σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου

Εξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο της Μπανγκόκ, σε μια υπόθεση που σύμφωνα με τις αρχές ενδέχεται να οφείλεται σε μαζική δηλητηρίαση

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Μπανγκόκ, σε μια υπόθεση που σύμφωνα με τις αρχές ενδέχεται να οφείλεται σε μαζική δηλητηρίαση.

Οι σοροί τριών γυναικών και τριών ανδρών βρέθηκαν μέσα σε μια σουίτα στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου Grand Hyatt Erawan, από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Τέσσερις ήταν Βιετναμέζοι και οι δύο είχαν αμερικανική υπηκοότητα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, Σρέτα Θαβισίν.

Εκτιμάται πως όλοι τους είχαν χάσει τη ζωή του τουλάχιστον 24 ώρες πριν βρεθούν, όπως ανέφερε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο από μέσα, και ένας υπάλληλος κατάφερε να μπει από ξεχωριστή πόρτα.

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο, ο Σρέτα δήλωσε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ληστείας ή επίθεσης, προσθέτοντας ότι η αιτία ήταν «πιθανώς κάτι που σχετίζεται με την κατανάλωση, το οποίο πρέπει να διερευνηθεί».

Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες από τρόφιμα του ξενοδοχείου που βρέθηκαν στη σουίτα, τα οποία ήταν ακόμη σφραγισμένα με μεμβράνη και φαίνονταν ανέγγιχτα. Ωστόσο, έξι φλιτζάνια φαίνεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί, ανέφερε η αστυνομία.

«Το φαγητό ήταν ανέγγιχτο, αλλά και τα έξι φλιτζάνια είχαν χρησιμοποιηθεί. Θα τα ελέγξουμε όλα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι άλλο γύρω, ούτε στο πάτωμα, αλλά βρήκαμε κάποιο είδος σκόνης στον πάτο ενός φλιτζανιού», δήλωσε ο διοικητής του γραφείου της μητροπολιτικής αστυνομίας Θίτι Σενγκσαγουάν.

Η κράτηση στη σουίτα είχε γίνει για επτά άτομα, αλλά μόνο πέντε είχαν κάνει “check-in”, σύμφωνα με την αστυνομία. Εξι βρέθηκαν νεκρά και η αστυνομία δήλωσε ότι αναζητά τώρα το έβδομο άτομο.

Ορισμένοι εξ αυτών διέμεναν στον πέμπτο όροφο και επρόκειτο να αναχωρήσουν την Τρίτη, ενώ άλλοι έμεναν στον έβδομο όροφο και ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα, αλλά δεν το έκαναν. Οι αποσκευές τους πάντως είχαν ετοιμαστεί.

Το Grand Hyatt Erawan είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην εμπορική και διπλωματική συνοικία της Μπανγκόκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT