Σερβία: Νεκρός από πυρά ένας συνοριοφύλακας – «Κοσοβάρος ο ένας δράστης»

Σερβία: Νεκρός από πυρά ένας συνοριοφύλακας – «Κοσοβάρος ο ένας δράστης»

Στην ευρύτερη περιοχή της Λόζνιτσα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με τη βοήθεια εναέριων μέσων προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε στην πόλη Λόζνιτσα στη δυτική Σερβία όταν δέχθηκαν πυρά από επιβάτες οχήματος ταξί.

Οπως ανακοινώθηκε από το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών, οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν ως συνοριοφύλακες, το βράδυ της Τετάρτης, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σταμάτησαν το ταξί για να διεξαγάγουν έλεγχο ρουτίνας.

Οι επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και ένας από αυτούς άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν συνοριοφύλακα, ενώ ο άλλος φέρει τραύμα από σφαίρα στον ώμο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Αναζητούνται οι δράστες

Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν πεζή προς δασώδη περιοχή. Ο οδηγός του ταξί προσήχθη και υποβάλλεται σε ανάκριση.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του ενός δράστη από το διαβατήριό του που βρέθηκε εντός του οχήματος. Πρόκειται για ταξιδιωτικό έγγραφο που εκδόθηκε στο Κόσοβο στο όνομα Χαϊζίρι Αρτάν, ο οποίος γεννήθηκε το 1991.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λόζνιτσα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με τη βοήθεια εναέριων μέσων προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT