Τραμπ και Ζελένσκι θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία, σύμφωνα με συνεργάτες τους

Τραμπ και Ζελένσκι θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία, σύμφωνα με συνεργάτες τους

Η τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία θα είναι η πρώτη τους από τότε που ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο το 2021, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ και του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι συζήτησαν το ενδεχόμενο τηλεφωνικής συνδιάλεξης μεταξύ των δύο ηγετών, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία θα είναι η πρώτη τους από τότε που ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο το 2021, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με τις πηγές.

Ο Τραμπ έχει υποσχεθεί τερματισμό του πολέμου

Το CNN μετέδωσε επίσης χθες, Πέμπτη, ότι οι δύο ηγέτες έχουν προγραμματίσει τηλεφωνική επικοινωνία για την Παρασκευή. Ωστόσο, το ειδησεογραφικό δίκτυο προειδοποίησε ότι το πρόγραμμα του τέως προέδρου –ο οποίος βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να αποδεχθεί το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος– υπόκειται σε συχνές αλλαγές.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, αν και δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το πώς θα το κάνει.

Εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT