Κάμαλα Χάρις: Η κληρονομιά του Μπάιντεν δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία

Κάμαλα Χάρις: Η κληρονομιά του Μπάιντεν δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία

Η πρώτη δημόσια ομιλία της αντιπροέδρου μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα και τη δημόσια στήριξή του στο πρόσωπό της για το χρίσμα των Δημοκρατικών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη δημόσια ομιλία της μετά την αποχώρηση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα έκανε η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις σε εκδήλωση της Εθνικής Κολεγιακής Αθλητικής Ενωσης. Σημειώνεται ότι ο Μπάιντεν υποστήριξε δημόσια τη Χάρις για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών στις εκλογές. 

Η Κάμαλα Χάρις δεν έκανε καμία αναφορά στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και επικεντρώθηκε στα «επιτεύγματα» της διακυβέρνησης Μπάιντεν. 

«Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Τζο Μπάιντεν τα τελευταία τρία χρόνια είναι χωρίς προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία. Σε μία θητεία, έχει ήδη ξεπεράσει την κληρονομιά των περισσότερων προέδρων που έχουν υπηρετήσει δύο θητείες», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνώρισα για πρώτη φορά τον πρόεδρο Μπάιντεν μέσω του γιου του, του Μπόου, καθώς δουλεύαμε μαζί ως γενικοί εισαγγελείς στις πολιτείες μας», δήλωσε η Χάρις. Η ίδια είπε ότι ο γιος του Αμερικανού προέδρου της έλεγε συχνά τι είδους άνθρωπος ήταν ο πατέρας του, τονίζοντας ότι και η ίδια έβλεπε κάθε μέρα στον Μπάιντεν «την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα, την πίστη στην οικογένεια, και την αγάπη για την πατρίδα». 

Ο Μπάιντεν «ήθελε να είναι εδώ σήμερα» και αναρρώνει «γρήγορα» από τον κορωνοϊό, πρόσθεσε η αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης. 

Με πληροφορίες από CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT