H Τζιλ Μπάιντεν θα ηγηθεί της προεδρικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

H Τζιλ Μπάιντεν θα ηγηθεί της προεδρικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση στη διεθνή σκηνή για τη σύζυγο του προέδρου από τότε που ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την εκστρατεία επανεκλογής του λόγω ανησυχιών για επιδείνωση της υγείας του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τζιλ Μπάιντεν θα παραστεί στην εκδήλωση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στον Σηκουάνα.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση στη διεθνή σκηνή για τη σύζυγο του προέδρου από τότε που ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την εκστρατεία επανεκλογής του λόγω ανησυχιών για επιδείνωση της υγείας του.

Στο Παρίσι είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η πρώτη κυρία θα μπορούσε να ακυρώσει την παρουσία της στην εκδήλωση την τελευταία στιγμή.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε ακόμη και να αντικατασταθεί από την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, της οποίας ο σύζυγος, Ντάγκλας Εμχοφ, ηγείται της αντιπροσωπείας στην τελετή λήξης.

Ο Λευκός Οίκος, ωστόσο, επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα ανταπόκριση του βρετανικού Guardian, ότι η Τζιλ Μπάιντεν θα ηγηθεί στην τελετή έναρξης αντιπροσωπείας επτά υψηλόβαθμων αξιωματούχων των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στη Γαλλία, Ντενίζ Κάμπελ Μπάουερ, οι γερουσιαστές Κρις Κουνς και Αλεξ Παντίγια και η δήμαρχος του Λος Αντζελες Κάρεν Μπας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT