ΗΠΑ: Συνάντηση Νετανιάχου με Τραμπ την Παρασκευή

ΗΠΑ: Συνάντηση Νετανιάχου με Τραμπ την Παρασκευή

Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αναμένεται να μιλήσει ενώπιον της ολομέλειας του αμερικανικού Κογκρέσου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, όπως γνωστοποίησε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Η συνάντηση των δύο θα πραγματοποιηθεί στο θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Ο Νετανιάχου αφίχθη χθες, Δευτέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόσω ο πόλεμος στη Γάζα εναντίον της Χαμάς μαίνεται εδώ και πάνω από εννέα μήνες. 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναμένεται να εκφωνήσει αύριο, Τετάρτη ομιλία ενώπιον της ολομέλειας του αμερικανικού Κογκρέσου. Επίσης, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, η συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν θα γίνει την Πέμπτη.

Ο Νετανιάχου αναμένεται ακόμη να έχει –χωριστή από αυτήν με τον Μπάιντεν– συνάντηση εντός της εβδομάδας με την αντιπρόεδρο και βασική διεκδικήτρια του χρίσματος των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT