Σολτς: «Πολύ πιθανό» η Κάμαλα Χάρις να κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ

Σολτς: «Πολύ πιθανό» η Κάμαλα Χάρις να κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ

«Η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ θα είναι σίγουρα συναρπαστική», δήλωσε ο Σολτς σε ετήσια θερινή συνέντευξη Τύπου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γερμανός καγκελάριος Ολαφ Σολτς δήλωσε ότι είναι «πολύ πιθανό» η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις να κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές αργότερα φέτος, αποφεύγοντας να εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στην υποψηφιότητά της έναντι του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ.

Αντίθετα, ο Σολτς, σε ασυνήθιστη κίνηση, είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, προτού ο τελευταίος εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή το περασμένο Σαββατοκύριακο και υποστηρίξει τη Χάρις ως υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για να αντιμετωπίσει τον Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Συναρπαστική η εκστρατεία στις ΗΠΑ»

«Η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ θα είναι σίγουρα συναρπαστική», δήλωσε ο Σολτς σε ετήσια θερινή συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη.

«Είναι πολύ πιθανό η Κάμαλα Χάρις να κερδίσει τις εκλογές, αλλά οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα αποφασίσουν», τόνισε ο Γερμανός καγκελάριος.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT