Τραμπ για Μπάιντεν: «Τον ανάγκασαν να φύγει η Πελόζι, ο Ομπάμα και άλλοι»

Τραμπ για Μπάιντεν: «Τον ανάγκασαν να φύγει η Πελόζι, ο Ομπάμα και άλλοι»

Η Κάμαλα Χάρις «είναι χειρότερη» από τον Τζο Μπάιντεν, ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Τζο Μπάιντεν «τον ανάγκασαν να φύγει, η Πελόζι, ο Ομπάμα και άλλοι», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο δίκτυο Fox News, αναφερόμενος στο θέμα της απόσυρσης του 81χρονου Μπάιντεν από την κούρσα για την προεδρία.

Ο παρασκηνιακός ρόλος που φέρονται να διαδραμάτισαν στην απόσυρση του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σχολιάζεται ευρέως εδώ και ημέρες στον αμερικανικό Τύπο.

«Τους έβλεπα στην τηλεόραση, ήταν τόσο ευγενικοί. “Ω ναι, αγαπάμε τον Τζο, αγαπάμε τον Τζο”. Αλλά στο παρασκήνιο, ξέρω πολύ καλά ότι ήταν βάναυσοι», απέναντί του, δήλωσε ο 78χρονος προεδρικός υποψήφιος του κόμματος των Ρεπουμπλικανών.

«Προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα», δήλωσε ο Τραμπ αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο κόμμα των Δημοκρατικών.

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λάβει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, «είναι χειρότερη» από τον Μπάιντεν, προσέθεσε ο Τραμπ μιλώντας στο Fox News.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT