Δύο αρκούδες εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο – Θύμα η… καμπίνα του

Δύο αρκούδες εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο – Θύμα η… καμπίνα του

Πιστεύεται πως οι αρκούδες κατάφεραν να μπουν στο αυτοκίνητο ανοίγοντας μια πόρτα, ωστόσο ασαφές παραμένει πώς έκλεισε η πόρτα και πώς εγκλωβίστηκαν εκεί

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγοντας οι αρχές άγριας ζωής του Κονέκτικατ τις πόρτες του αυτοκινήτου, η μαμά αρκούδα και το αρκουδάκι της έτρεξαν πανικόβλητες από το εσωτερικό του και μαζί με μία τρίτη αρκούδα κατέφυγαν σώες στο δάσος. 

Στο περιστατικό στο Γουίνστεντ, στη βορειοδυτική γωνία του Κονέκτικατ, όχι μακριά από τη Μασαχουσέτη, δεν τραυματίστηκε κανείς. Ωστόσο, το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι χαρακτηριστικό του πανικού που κατέλαβε τις δύο εγκλωβισμένες αρκούδες. 

Δύο αρκούδες εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο – Θύμα η… καμπίνα του-1
Φωτ.: AP Photo

Τον εγκλωβισμό των αρκούδων και τις… επιπτώσεις του κατέγραψε σε εικόνες ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. 

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, πιστεύεται πως οι αρκούδες κατάφεραν να μπουν στο αυτοκίνητο ανοίγοντας μια πόρτα, ωστόσο ασαφές παραμένει πώς έκλεισε η πόρτα και πώς εγκλωβίστηκαν εκεί.

Σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας καταγράφηκαν τρία επεισόδια με αρκούδες στο Κονέκτικατ, κάτι που υποδεικνύει αύξηση του πληθυσμού της μαύρης αρκούδας στην πολιτεία.

Παρότι οι αρκούδες συνηθίζεται να εισβάλλουν σε αυτοκίνητα, κάδους απορριμμάτων και σπίτια στις δυτικές ΗΠΑ εδώ και πολύ καιρό, τέτοια περιστατικά ήταν σπάνια στο Κονέκτικατ πριν από μερικές δεκαετίες. Πλέον, είναι ένα ολοένα και πιο κοινό φαινόμενο. 

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT