Ο Κιρ Στάρμερ αεροπορικώς στο Παρίσι για την τελετή έναρξης, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με τρένο

Ο Κιρ Στάρμερ αεροπορικώς στο Παρίσι για την τελετή έναρξης, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με τρένο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με το τρένο λόγω της δολιοφθοράς που έπληξε το γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο μετάβασής του στο Παρίσι για να παραστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω της δολιοφθοράς που έπληξε το γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Κιρ Στάρμερ είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα με τη Eurostar, αλλά τελικά μεταβαίνει εκεί με αεροπορική πτήση, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Σύμφωνα με τη Eurostar, περίπου το 25% των δρομολογίων των τρένων που συνδέουν το Παρίσι με το Λονδίνο θα ακυρωθούν σήμερα, αλλά και αύριο Σάββατο και την Κυριακή, μετά τις δολιοφθορές στο δίκτυο των τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στο σύνολο του γαλλικού σιδηροδρομικού δικτύου, ανέφερε η εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT