Ιταλός ΥΠΕΞ: Καλεί τους Ιταλούς να φύγουν από τον Λίβανο

Ιταλός ΥΠΕΞ: Καλεί τους Ιταλούς να φύγουν από τον Λίβανο

«Συνομίλησα με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ισραήλ και του Λιβάνου, για να αποφευχθεί ένας νέος πόλεμος», δήλωσε ο Αντόνιο Ταγιάνι

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανησυχία παρακολουθεί το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας την ένταση να οξύνεται επικίνδυνα τα τελευταία 24ωρα στον άξονα Ισραήλ-Λιβάνου/Χεζμπολάχ.

«Τους καλούμε να δείξουν την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και όποιους μπορούν να επιστρέψουν να το κάνουν», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι, απευθυνόμενος στους Ιταλούς που βρίσκονται στον Λίβανο.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας συμβούλεψε τους συμπατριώτες του «να μην επισκέπτονται τη συγκεκριμένη χώρα για όσο διάστημα η κατάσταση παραμένει τόσο περίπλοκη». «Συνομίλησα με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ισραήλ και του Λιβάνου, για να αποφευχθεί ένας νέος πόλεμος. Η δίνη της βίας μπορεί να σπάσει. Η κυβέρνησή μας καταβάλλει προσπάθειες με στόχο την ειρήνη και την σταθερότητα», πρόσθεσε ο Αντόνιο Ταγιάνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT