Το Βερολίνο καλεί τους Γερμανούς να εγκαταλείψουν άμεσα τον Λίβανο

Το Βερολίνο καλεί τους Γερμανούς να εγκαταλείψουν άμεσα τον Λίβανο

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Γερμανούς που βρίσκονται στον Λίβανο να τον εγκαταλείψουν άμεσα λόγω της κλιμακούμενης έντασης στην περιοχή

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Γερμανούς που βρίσκονται στον Λίβανο να τον εγκαταλείψουν άμεσα λόγω της κλιμακούμενης έντασης στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, Σεμπάστιαν Φίσερ, στον Λίβανο βρίσκονται σήμερα περίπου 1.300 Γερμανοί υπήκοοι οι οποίοι πρέπει «να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα εξόδου από την χώρα όσο ακόμη υπάρχει χρόνος». Όπως ανέφερε, παρότι η Lufthansa έχει αναστείλει τις πτήσεις της έως τις 5 Αυγούστου, υπάρχουν ακόμη αεροπορικές συνδέσεις με την Ευρώπη.

Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού ΥΠΕΞ, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πίσω από την πολύνεκρη επίθεση που σημειώθηκε στα Υψίπεδα του Γκολάν το περασμένο Σάββατο βρίσκεται η Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT