Η Aegean Airlines και η γερμανική Condor ακύρωσαν πτήσεις προς τη Βηρυτό

Η Aegean Airlines και η γερμανική Condor ακύρωσαν πτήσεις προς τη Βηρυτό

Η Aegean ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τις πτήσεις μέχρι την Πέμπτη, ενώ η Condor ακύρωσε την πτήση της Τρίτης από το Ντίσελντορφ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Aegean Airlines και η γερμανική Condor ακύρωσαν πτήσεις προς τη Βηρυτό την Τρίτη. Είναι οι τελευταίες αεροπορικές εταιρείες που αναστέλλουν τα δρομολόγια προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου τις τελευταίες ημέρες, καθώς κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ.

Η Aegean ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει τις πτήσεις μέχρι την Πέμπτη, ενώ η Condor ακύρωσε την πτήση της Τρίτης από το Ντίσελντορφ.

Οι αερομεταφορείς Air France και Lufthansa Group, Eurowings και Lufthansa ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ακυρώσεις πτήσεων.

Ο Λίβανος προετοιμάζεται για αντίποινα

Αλλοι αερομεταφορείς ανέστειλαν, καθυστέρησαν ή ακύρωσαν πτήσεις, αν και το διεθνές αεροδρόμιο Ραφίκ Χαρίρι της Βηρυτού κατέγραψε αφίξεις την Τρίτη από αεροπορικές εταιρείες όπως η Pegasus, η Emirates, η Royal Jordanian, η EgyptAir, η Iran Air, η Qatar Airways και η Etihad.

Ο Λίβανος προετοιμάζεται για αντίποινα από το Ισραήλ από τότε που χτύπημα το Σάββατο στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν σκότωσε 12 παιδιά και εφήβους. Η Χεζμπολάχ έχει αρνηθεί την ευθύνη.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT