Γερμανία: Γιατρός κατηγορείται ότι σκότωσε 4 ασθενείς του

Γερμανία: Γιατρός κατηγορείται ότι σκότωσε 4 ασθενείς του

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο πώς αποκαλύφθηκε η δράση του και οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνταλμα σύλληψης με κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες, εμπρησμό και απόπειρες εμπρησμού εξέδωσε η εισαγγελία του Βερολίνου σε βάρος 39χρονου γιατρού. Πρόκειται για γιατρό που εργαζόταν σε μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 39χρονος γιατρός, που συνελήφθη χθες, Τρίτη, φέρεται ότι σκότωσε –χωρίς να διευκρινίζεται πώς– τέσσερις γυναίκες (72, 76, 87 και 94 ετών) μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα: από τις 11 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου. 

Ο 39χρονος κατηγορείται ότι σκότωνε τις ασθενείς στο σπίτι όπου τις επισκεπτόταν, στο πλαίσιο της εργασίας του, και κατόπιν επιχειρούσε να βάλει φωτιά στον χώρο, προκειμένου να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. 

Σε μία από τις περιπτώσεις κατάφερε να βάλει φωτιά και η 87χρονη γυναίκα, παρά το γεγονός ότι οι διασώστες κατάφεραν να την αναζωογονήσουν, υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. 

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο πώς αποκαλύφθηκε η δράση του και οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT