Banksy: Τρία έργα σε δύο ημέρες σε τοίχους του Λονδίνου

Banksy: Τρία έργα σε δύο ημέρες σε τοίχους του Λονδίνου

Τα νέα έργα του μυστηριώδους Βρετανού καλλιτέχνη έχουν ως θέμα τους ζώα: μία κατσίκα, δύο ελέφαντες, τρεις μαϊμούδες.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καλλιτέχνης γκράφιτι Banksy παρουσίασε μέσα σε δύο ημέρες τρία διαφορετικά νέα έργα του σε τοίχους δρόμων του Λονδίνου. Και τρία έχουν ως θέμα τους ζώα και μάλιστα ο αριθμός των ζώων αυξάνεται κατά ένα κάθε ημέρα.

Όπως συνηθίζει ο καλλιτέχνης, παρουσίασε τα έργα του με αναρτήσεις στο Χ.

Την Τρίτη, το πρώτο έργο που αποκαλύφθηκε με την υπογραφή του μυστηριώδους καλλιτέχνη απεικονίζει μια κατσίκα σκαρφαλωμένη σε μία προεξοχή του κτιρίου, από την οποία φαίνεται να πέφτουν βράχοι. Βρίσκεται σε τοίχο κτηρίου κοντά στη γέφυρα Kew στο Ρίτσμοντ, του νοτιοδυτικού Λονδίνου, ενώ μια κάμερα κλειστού κυκλώματος είναι στραμμένη προς το μέρος της κατσίκας.

Το δεύτερο είναι δύο ελέφαντες που βγάζουν τα κεφάλια τους από δύο κλειστά παράθυρα και μοιάζει να «χαιρετούν» ο ένας τον άλλο με τις προβοσκίδες τους. Βρίσκεται στην πλευρά ενός σπιτιού στο Edith Terrace στο Τσέλσι.

Το τρίτο εμφανίστηκε την Τετάρτη και δείχνει τρεις μαϊμούδες να κρέμονται από μια σιδηροδρομική γέφυρα στο Brick Lane του Λονδίνου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT