Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι διέλυσε ουκρανική μονάδα με όπλα του ΝΑΤΟ στο Κουρσκ

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι διέλυσε ουκρανική μονάδα με όπλα του ΝΑΤΟ στο Κουρσκ

Τα ρωσικά στρατεύματα εντόπισαν τουφέκι εφόδου Automatic Carbine 5 σουηδικής κατασκευής, καθώς και ένα αμερικανικής κατασκευής τουφέκι εφόδου M4 carbine και πολυβόλο Μ2 Browning, ανέφερε το RIA επικαλούμενο Ρώσο αξιωματούχο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ρωσικές δυνάμεις διέλυσαν ουκρανική μονάδα αναγνώρισης και σαμποτάζ που ήταν οπλισμένη με όπλα από χώρες του ΝΑΤΟ στο Κουρσκ της Ρωσίας, μετέδωσε σήμερα Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο RIA, επικαλούμενο άγνωστες πηγές ασφαλείας.

«Δείγματα φορητών όπλων που κατασκευάστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σουηδία εντοπίστηκαν στο σημείο εκκαθάρισης ουκρανικής ομάδας σαμποτάζ κοντά στο χωριό Κρεμιάνοε στην περιοχή του Κουρσκ», ανέφερε το RIA επικαλούμενο Ρώσο αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Τα ρωσικά στρατεύματα εντόπισαν τουφέκι εφόδου Automatic Carbine 5 σουηδικής κατασκευής, καθώς και ένα αμερικανικής κατασκευής τουφέκι εφόδου M4 carbine και πολυβόλο Μ2 Browning, ανέφερε το RIA επικαλούμενο τον αξιωματούχο.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τις αναφορές στο πεδίο της μάχης από τις δύο πλευρές.

Η Ρωσία μάχεται με τις ουκρανικές δυνάμεις στο Κουρσκ από τις 6 Αυγούστου, όταν το Κίεβο προέβη σε εισβολή και στη μεγαλύτερη επίθεση που έχει πραγματοποιηθεί σε κυρίαρχο ρωσικό έδαφος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT