Ο Ελον Μασκ αρνείται ότι έστειλε ένα Tesla ως δώρο στον Καντίροφ

Ο Ελον Μασκ αρνείται ότι έστειλε ένα Tesla ως δώρο στον Καντίροφ

Με μια –καυστικού ύφους– ανάρτηση στην πλατφόρμα του δικτύου X, ο Ελον Μασκ διέψευσε κατηγορηματικά τις αναφορές που τον ήθελαν να έχει κάνει δώρο ένα Tesla Cybertuck στον Τσετσένο πολέμαρχο Ραμζάν Καντίροφ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια –καυστικού ύφους– ανάρτηση στην πλατφόρμα του δικτύου X, ο Ελον Μασκ διέψευσε κατηγορηματικά τις αναφορές που τον ήθελαν να έχει κάνει δώρο ένα Tesla Cybertuck στον Τσετσένο πολέμαρχο και στενό εταίρο του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ.

«Είσαι σοβαρά τόσο καθυστερημένος ώστε να νομίζεις ότι δώρισα ένα Cybertruck σε ένα Ρώσο στρατηγό;» σημειώνει ο Μασκ στην ανάρτησή του, απευθυνόμενος στον Αμερικανικό δημοσιογράφο Σεθ Εϊμπραμσον.

Ο Καντίροφ δημοσίευσε στο Telegram το περασμένο Σάββατο ένα βίντεο με τον εαυτό του πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου Tesla, πάνω στο οποίο είχε μάλιστα εγκαταστήσει και ένα πολυβόλο. Ο Τσετσένος παρουσιάστηκε μάλιστα στο εν λόγω βίντεο να ευχαριστεί προσωπικά τον ίδιο τον Ελον Μασκ.  

«Ελον, σε ευχαριστώ. Ελα στο Γκρόζνι, θα σε υποδεχτώ ως τον πιο αγαπητό μου καλεσμένο», έλεγε ο Καντίροφ στο σχετικό βίντεο, υποστηρίζοντας ότι θα στείλει το Cybertruck στα πεδία των μαχών της Ουκρανίας.

Με πληροφορίες από Politico

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT