Ισραήλ: Νεκρός στρατιώτης σε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού – Δύο τραυματίες

Ισραήλ: Νεκρός στρατιώτης σε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού – Δύο τραυματίες

«Ο Νταβίντ-Μοσέ Μπεν-Σιτρίτ, ηλικίας 21 ετών, έπεσε στη μάχη στο βόρειο Ισραήλ», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκάφος του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και δύο να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, σκοτώθηκε ένας 21χρονος ο οποίος υπηρετούσε στην 914 Μοίρα Περιπολίας του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ελαφρύτερα τραύματα έχουν υποστεί οι άλλοι δύο στρατιώτες.

«Ο Νταβίντ-Μοσέ Μπεν-Σιτρίτ, ηλικίας 21 ετών, έπεσε κατά τη διάρκεια μάχης στο βόρειο Ισραήλ», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ισραηλινός στρατός, το ταχύπλοο περιπολικό σκάφος, κλάσης Dvora, χτυπήθηκε σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ.

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι εκείνη την ώρα, το σύστημα αντιαεροπορική άμυνας «Iron Dome» αναχαίτιζε drones που είχε εκτοξεύσει η Χεζμπολάχ εναντίον του Ισραήλ.

Πλάνα από το περιστατικό αποτυπώνουν έναν πύραυλο αναχαίτισης να εκρήγνυται δίπλα στο σκάφος. Θραύσματα εντοπίστηκαν αργότερα μέσα στο ταχύπλοο, αναφέρουν οι Times of Israel.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT