Μάθιου Πέρι: Ο γιατρός του θα δηλώσει ένοχος για την κεταμίνη

Μάθιου Πέρι: Ο γιατρός του θα δηλώσει ένοχος για την κεταμίνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρκ Τσάβες έχει ήδη συμφωνήσει να συνεργαστεί με τις εισαγγελικές αρχές

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γιατρός Μαρκ Τσάβες, που μαζί με τον συνάδελφό του Σαλβαδόρ Πλασένσια, είναι υπό δικαστική έρευνα για τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού Μάθιου Πέρι, κατηγορείται πως χορήγησε τη μοιραία, υπερβολική δόση κεταμίνης στον κινηματογραφικό αστέρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσάβες έχει ήδη συμφωνήσει να συνεργαστεί με τις εισαγγελικές αρχές και αναμένεται να παραδεχθεί την ενοχή του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τσάβες, ο Πλασιένσια και ο βοηθός του πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια», συνεργάστηκαν για να του παράσχουν την κεταμίνη, τη ναρκωτική ουσία στην οποία ήταν εθισμένος ο Μάθιου Πέρι. Ο βοηθός του Πέρι έχει παραδεχθεί ότι μαζί με τον Τσάβες απευθύνθηκαν στον Πλασιένσια, ο οποίος τους έφερε σε επαφή με την λεγόμενη «βασίλισσα της κεταμίνης» Τζασβίν Σάνγκα, ώστε να προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες της ουσίας.

Ομολογώντας την ενοχή του, ο Τσάβες θα καταδικαστεί το πολύ σε κάθειρξη 10 ετών.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του στις 28 Οκτωβρίου 2023. Τον βρήκε ο βοηθός του.

Ο ηθοποιός λάμβανε κεταμίνη με συνταγή, ως μέσο αντιμετώπισης της κατάθλιψης. Ωστόσο είχε εθιστεί τόσο σ’ αυτή την ουσία, που όταν πια δεν μπορούσε να την εξασφαλίσει στις ποσότητες που ήθελε με συνταγή γιατρού, οι γιατροί Τσάβες και Πλασιένσια, σε συνεργασία με τον βοηθό του, κατηγορούνται ότι συνωμότησαν, με σκοπό να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα, για να του εξασφαλίσουν τις ποσότητες που ζητούσε.

Ο Πλασιένσια κατηγορείται για την παροχή επτά ποσοτήτων κεταμίνης και την παραποίηση ιατρικών στοιχείων σχετικών με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Μαζί με την Τζασβίν Σάνγκα θα παρουσιαστούν ξανά στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: The Guardian

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT