Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Από αθλητής του MMA… πρόεδρος της Ιρλανδίας το 2025;

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Από αθλητής του MMA… πρόεδρος της Ιρλανδίας το 2025;

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διεθνώς διάσημος πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ιρλανδίας το 2025.

Σε ηλικία 36 ετών πια, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μπορεί να αυτοσυστήνεται ως πρωταθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA), πυγμάχος, επιχειρηματίας, ηθοποιός και… εκατομμυριούχος.

Ο Ιρλανδός με την ταπεινή/εργατική καταγωγή, έγινε τα περασμένα χρόνια αστέρας του MMA μέσα από τη διοργάνωση UFC, προτού μπει στο ρινγκ με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και εν συνεχεία περάσει στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου (Conor McGregor: Notorious, Road House).

Τρία χρόνια έπειτα από τον τελευταίο του αγώνα στο UFC, και αρκετούς μήνες έπειτα από το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αφήνει τώρα να εννοηθεί ότι μπορεί να μπει στον χώρο της πολιτικής βάζοντας υποψηφιότητα για την προεδρία της Ιρλανδίας στις εκλογές του 2025.

«Η Ιρλανδία χρειάζεται έναν δραστήριο πρόεδρο […] Είμαι η μόνη λογική επιλογή. Το 2025 πλησιάζει…», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT