Οι Linkin Park ανακοίνωσαν νέα τραγουδίστρια

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν νέα τραγουδίστρια

Τη θέση του Τσέστερ Μπένινγκτον στο αμερικανικό ροκ συγκρότημα θα πάρει η τραγουδίστρια Εμιλι Αρμστρονγκ, ενώ καθήκοντα ντράμερ αναλαμβάνει ο Κόλιν Μπρίτεν. Κυκλοφόρησε Το νέο άλμπουμ με τίτλο «From Zero» θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επανένωσή τους με νέα μέλη καθώς και την κυκλοφορία νέου άλμπουμ, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος, Τσέστερ Μπένινγκτον, που έβαλε τέλος στη ζωή του το 2017, ανακοίνωσαν οι Linkin Park.

Τη θέση του Μπένινγκτον στο αμερικανικό ροκ συγκρότημα θα πάρει η τραγουδίστρια Εμιλι Αρμστρονγκ, η οποία θα αναλάβει τα φωνητικά μαζί με τον Μάικ Σινόντα. Την ίδια στιγμή, καθήκοντα ντράμερ στο συγκρότημα αναλαμβάνει ο Κόλιν Μπρίτεν.

Σημειώνεται πως οι Linkin Park ανακοίνωσαν τη νέα τους σύνθεση ενόψει της κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ «From Zero», καθώς και ενόψει μιας νέας παγκόσμιας περιοδείας.

Η Αρμστρονγκ, η οποία μεγάλωσε στο Λος Αντζελες, είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα εναλλακτικής ροκ σκηνής, Dead Sara.

Σε συνέντευξή της στο Billboard, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επιρροή που άσκησε πάνω της το άλμπουμ «Hybrid Theory» των Linkin Park, το 2000. «Εκείνο το άλμπουμ ήταν τα πάντα – το έχω ακούσει τρισεκατομμύρια φορές. Θα έκανα πατινάζ με αυτό», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ο Κόλιν Μπρίτεν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Ρομπ Μπουρντόν, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τα ροκ συγκροτήματα Papa Roach και All Time Low.

Οι Linkin Park είναι το μόνο συγκρότημα που βρίσκεται στο Top 10 των πιο δημοφιλών άλμπουμ όλων των εποχών στο Spotify, με τη συλλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών τους «Papercuts».

Το άλμπουμ «From Zero» θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια.

Το πρώτο single του δίσκου, «The Emptiness Machine», κυκλοφόρησε την Πέμπτη, ενώ το συγκρότημα έχει ήδη προγραμματίσει συναυλίες σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, η Γερμανία, η Νότια Κορέα και η Κολομβία.

Η παγκόσμια αυτή περιοδεία θα είναι η πρώτη τους μετά το θάνατο του Μπένινγκτον, σε ηλικία 41 ετών.

Με πληροφορίες από BBC

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT