Apple: Live η παρουσίαση του νέου iPhone

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο iPhone 16, το οποίο θα ενσωματώνει δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, παρουσιάζει αυτήν την ώρα η Apple.

«Η νέα γενιά του iPhone έχει σχεδιαστεί από την αρχή για το Apple Intelligence. Σηματοδοτεί την αρχή μιας συναρπαστικής νέας εποχής», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Τιμ Κουκ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα «αποκαλυπτήρια» των δύο νέων μοντέλων Apple Watch, ενώ αυτή την ώρα παρουσιάζονται τα τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPhone 16 (iPhone, iPhone +, iPhone Pro και iPhone Pro Max).

Δείτε live την παρουσίαση

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, το νέο Apple Watch Series 10, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 399 δολάρια, είναι λεπτότερο από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ έχει έως και 30% μεγαλύτερη οθόνη. Υπογραμμίστηκε η δυνατότητα του Watch να παρέχει βοήθεια στους χρήστες, σε θέματα αθλητισμού και υγείας. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια νέα έκδοση του πιο ανθεκτικού Watch Ultra 2, με τιμή εκκίνησης τα 799 δολάρια.

Το νέο ρολόι της Apple, μεταξύ άλλων θα μπορεί να βοηθήσει στην ανίχνευση της άπνοιας στον ύπνο, ενώ σε σχέση με τις υδάτινες δραστηριότητες, θα μπορεί να προσφέρει μετρήσεις για το βάθος και τη θερμοκρασία του νερού. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα φορτίζει έως και 80% σε 30 λεπτά, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας θα φθάνει τις 18 ώρες.

Παράλληλα, τα νέα AirPods 4 διαθέτουν νέο σχεδιασμό για πιο άνετη χρήση και βελτιωμένη ακουστική εμπειρία, ενώ η Apple παρουσίασε χαρακτηριστικά βοηθημάτων ακοής που έχει υποβάλει για ρυθμιστικό έλεγχο στις ΗΠΑ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT