Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι έπληξε ανώτερους διοικητές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι έπληξε ανώτερους διοικητές της Χαμάς

Οι ανώτεροι διοικητές της Χαμάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, επιχειρούσαν σε κέντρο διοίκησης σε «ανθρωπιστική περιοχή» στην πόλη Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ότι έπληξε ανώτερους διοικητές της Χαμάς που επιχειρούσαν σε κέντρο διοίκησης σε καθορισμένη ως ανθρωπιστική περιοχή στην πόλη Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα.

«Αυτοί οι τρομοκράτες συμμετείχαν άμεσα στη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου και προετοίμαζαν νέες τρομοκρατικές δραστηριότητες», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμη ότι ο αριθμός των θυμάτων που ανακοινώθηκε από τις αρχές της Χαμάς στη Γάζα «δεν ευθυγραμμίζεται με τις πληροφορίες του ισραηλινού στρατού, ούτε με τα πυρομαχικά ακριβείας που χρησιμοποιήθηκαν και την ακρίβεια του χτυπήματος».

Στο στόχαστρο της επίθεσης περιλαμβάνονταν επίσης οι επικεφαλής της εναέριας μονάδας και του τμήματος παρατήρησης και στόχων της Χαμάς, όπως ανέφερε ο στρατός.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT