Υπόθεση Πελικό: Νοσηλεύεται ο Γάλλος που δικάζεται για βιασμό της ναρκωμένης συζύγου

Υπόθεση Πελικό: Νοσηλεύεται ο Γάλλος που δικάζεται για βιασμό της ναρκωμένης συζύγου

Η δίκη του Ντομινίκ Πελικό, που έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο, έχει προκαλέσει σοκ στη Γαλλία

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 71χρονος άνδρας που δικάζεται στη Γαλλία, κατηγορούμενος ότι νάρκωνε τη γυναίκα του και καλούσε δεκάδες αγνώστους να τη βιάσουν στο σπίτι τους, εισήχθη σήμερα Τρίτη στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και θεραπεία, ανέφερε η δικηγόρος του. 

Ο Ντομινίκ Πελικό, κατηγορούμενος σε δίκη που έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο και έχει προκαλέσει σοκ στη Γαλλία, επρόκειτο να καταθέσει αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά ο δικαστής του ζήτησε να υποβληθεί πρώτα σε ιατρικές εξετάσεις.

«Ο Πελικό δεν προσπαθεί να αποφύγει τη δίκη και δεν θα το πράξει», τόνισε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ζαβαρό, προσθέτοντας ότι ο πελάτης της άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης της ουροδόχου κύστης ή κολικού την Παρασκευή.

Ποινές φυλάκισης έως 20 ετών

Ο Πελικό φέρεται να πρόσφερε σεξ με τη σύζυγό του σε ιστότοπο και να κινηματογραφούσε την κακοποίησή της. Αλλοι 50 άνδρες κατηγορούνται επίσης, ότι επί μία δεκαετία, είχαν βιάσει τη γυναίκα αφότου εκείνη έχανε τις αισθήσεις της, λόγω χορήγησης ναρκωτικών.

Η Ζαβαρό ανέφερε στα γαλλικά Μέσα ότι ο Πελικό παραδέχεται τα εγκλήματά του. Κάποιοι από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, έχουν επίσης παραδεχθεί την ενοχή τους.

Ο καθένας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών εάν κριθεί ένοχος.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT