ΗΠΑ: Η Χάρις καλεί τον Τραμπ σε δεύτερη τηλεμαχία

ΗΠΑ: Η Χάρις καλεί τον Τραμπ σε δεύτερη τηλεμαχία

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική Δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κάμαλα Χάρις πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα δεύτερη τηλεμαχία ανάμεσα στην αντιπρόεδρο και υποψήφια των Δημοκρατικών και τον τέως πρόεδρο και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, μετά την πρώτη αναμέτρησή τους χθες Τρίτη στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της εκστρατείας της.

Επικρίνοντας την εμφάνιση του τέως προέδρου, η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της Χάρις διαβεβαίωσε: «Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερο (τηλεοπτικό) ντιμπέιτ. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι;».

Από την πλευρά του, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική Δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT