Paris Match: Βίντεο – ντοκουμέντο όπου ο Πελικό κάνει «upskirting» και συλλαμβάνεται

Paris Match: Βίντεο – ντοκουμέντο όπου ο Πελικό κάνει «upskirting» και συλλαμβάνεται

Το βίντεο - ντοκουμέντο είναι αυτό που οδήγησε στη σύλληψή του και αποκάλυψε τη δράση του σε βάρος της συζύγου του.

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βίντεο ντοκουμέντο που στάθηκε αφορμή για τη σύλληψη του Ντομινίκ Πελικό και στη συνέχεια την αποκάλυψη της δράσης του κατά της συζύγου του, έδωσε στη δημοσιότητα το Paris Match.

Στο βίντεο, τραβηγμένο στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020, φαίνεται ο 71χρονος να προσπαθεί να τραβήξει εικόνες κάτω από τη φούστα μιας ανυποψίαστης γυναίκας. 

Ωστόσο, ο Πελικό γίνεται αντιληπτός και με την παρέμβαση αρχικά του φύλακα του σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια της Αστυνομίας, συλλαμβάνεται. 

Παρότι οδηγείται στο τμήμα για «upskirting» -όπως αποκαλείται η κρυφή φωτογράφιση κάτω από γυναικείες φούστες-, σύντομα οι έρευνες της αστυνομίας αποκαλύπτουν τον συστηματικό, επί χρόνια, βιασμό της συζύγου του, τόσο από τον ίδιο όσο και από δεκάδες αγνώστους, με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. 

Σύμφωνα με το Paris Match, χωρίς την παρέμβαση του φύλακα, εκείνη την ημέρα στο σούπερ μάρκετ, ίσως να μην είχε αποκαλυφθεί η δράση του. 

Η «δίκη της δεκαετίας», όπως έχει χαρακτηριστεί στη Γαλλία, διακόπηκε προ ημερών, διότι ο ο Ντομινίκ Πελικό έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρούς πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου δήλωσε ότι, εφόσον διαπιστωθεί ότι ο 71χρονος δεν θα μπορεί να παραστεί στη δίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε η εκδίκαση της υπόθεσης, στην οποία κατηγορούμενοι είναι 51 άνδρες, ηλικίας από 26 έως 74 ετών, θα αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο Πελικό και οι 50 συγκατηγορούμενοί του, αν κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με κάθειρξη έως και 20 ετών. Οι 18 από τους κατηγορουμένους, συμπεριλαμβανομένου του Πελικό, είναι προφυλακισμένοι. Οι υπόλοιποι 32 είναι ελεύθεροι υπό όρους και ένας δικάζεται ερήμην.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT