«Ανακουφισμένοι» δηλώνουν ο Μπάιντεν και η Χάρις που ο Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής»

«Ανακουφισμένοι» δηλώνουν ο Μπάιντεν και η Χάρις που ο Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής»

Ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις δήλωσαν «ανακουφισμένοι» που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής», μετά από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα κοντά στον χώρο όπου ο Ρεπουμπλικανός έπαιζε γκολφ στη Φλόριντα.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις δήλωσαν «ανακουφισμένοι» που ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «σώος και αβλαβής», μετά από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα κοντά κοντά στον χώρο όπου ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος έπαιζε γκολφ στη Φλόριντα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, «ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος ενημερώθηκαν για το περιστατικό στο γήπεδο γκολφ Trump International (σ.σ. στη Φλόριντα), όπου ο πρώην πρόεδρος έπαιζε γκολφ» και «με ανακούφιση έμαθαν ότι εκείνος είναι σώος και αβλαβής».

«Ενημερώθηκα για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στον πρώην πρόεδρο Τραμπ και στην ιδιοκτησία του στη Φλόριντα και χαίρομαι που εκείνος είναι σώος και αβλαβής. Η βία δεν έχει θέση στην Αμερική», ανάφερε σε ανάρτησή στο δίκτυο Χ η Κάμαλα Χάρις, υποψήφια του κόμματος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT