Ρουμανία: Φωτιά στο κοινοβούλιο, αναζητείται ένας ύποπτος

Ρουμανία: Φωτιά στο κοινοβούλιο, αναζητείται ένας ύποπτος

Η φωτιά τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. «Ξέσπασε ένας καβγάς και ο άνδρας πέταξε μία εύφλεκτη ουσία», ανέφεραν οι αστυνομικές Αρχές

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας, που θεωρείται «επικίνδυνος», έβαλε φωτιά στο εσωτερικό του κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι, έπειτα από διαπληκτισμό, τα αίτια του οποίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του.

«Ξέσπασε ένας καβγάς και ο άνδρας πέταξε μία εύφλεκτη ουσία» στον χώρο των επισκεπτών, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου, προτού τραπεί σε φυγή, ανέφεραν σε δελτίο Τύπου οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Η φωτιά τέθηκε σύντομα υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κανένας τραυματίας, όμως περίπου 300 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν προληπτικά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της ρουμανικής αστυνομίας, ο άνδρας δεν στόχευσε απευθείας ανθρώπους, αλλά στράφηκε εναντίον αντικειμένων στον χώρο.

Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του υπόπτου, ο οποίος εμφανίζεται να φοράει ένα καρό πουκάμισο και να κρατάει ένα μαύρο σακίδιο πλάτης. Βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθειρξη έως επτά χρόνια επειδή προκάλεσε τη φωτιά.

«Εάν τον δείτε, μην επέμβετε και ειδοποιήστε μας», δήλωσε η αστυνομία, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT