Ισραήλ: Νέο κύμα επιθέσεων κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Ισραήλ: Νέο κύμα επιθέσεων κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία «χτύπησε τουλάχιστον 400 εκτοξευτές ρουκετών που ήταν έτοιμοι να πλήξουν στόχους στο έδαφος του Ισραήλ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των IDF

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ισραηλινός στρατός.

«Ο ισραηλινός στρατός πλήττει αυτήν την στιγμή στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ στον Λίβανο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ πραγματοποίησαν επιθέσεις κατά χιλιάδων εκτοξευτών πυραύλων και άλλων στόχων της φιλοϊρανικής οργάνωσης, στον νότιο Λίβανο.

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία «χτύπησε τουλάχιστον 400 εκτοξευτές ρουκετών που ήταν έτοιμοι να πλήξουν στόχους στο έδαφος του Ισραήλ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι.

Από την πλευρά της, η Χεζμπολάχ ανέφερε πως εξαπέλυσε «ομοβροντία ρουκετών Katyusha» εναντίον δύο στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο βόρειο Ισραήλ. Σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση σημείωσε πρόκειται για «απάντηση στις επιθέσεις του εχθρού» στο νότιο Λίβανο.

Ανταποκριτές του AFP ανέφεραν σφοδρούς βομβαρδισμούς σε διαφορετικές περιοχές στον νότιο Λίβανο.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT