Ιταλία: Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση

Ιταλία: Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ο δράστης παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε την 80χρονη μητέρα του, που υπέφερε από άνοια. Ο δημοσιογράφος κάλεσε αμέσως τους καραμπινιέρους, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ιταλία η υπόθεση ενός 50χρονου από τη Μόντενα, ο οποίος ομολόγησε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του.

Πρόκειται για τον Λορέντσο Καρμπόνε ο οποίος, μιλώντας σε απεσταλμένο εκπομπής του ομίλου Μπερλουσκόνι, ξέσπασε σε λυγμούς και παραδέχθηκε ότι την Κυριακή δολοφόνησε τη μητέρα του, που υπέφερε από άνοια.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε αμέσως τους καραμπινιέρους, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Η σορός της ηλικιωμένης εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διέμενε, από την αδελφή του δράστη. Ο ίδιος είχε απομακρυνθεί για λίγες ώρες, πηγαίνοντας σε οικογενειακό σπίτι στην εξοχή.

Οταν επέστρεψε στην πολυκατοικία που ζούσε η μητέρα του, στην είσοδο τον περίμενε ο δημοσιογράφος. Απαντώντας σε ερωτήσεις του, ο δράστης αποφάσισε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον στραγγαλισμό της 80χρονης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT