O Μασκ διαψεύδει τη «ρομαντική σχέση» με την Τζόρτζια Μελόνι

O Μασκ διαψεύδει τη «ρομαντική σχέση» με την Τζόρτζια Μελόνι

Κατά την απονομή του βραβείου Global Citizen Award στην Ιταλίδα πρωθυπουργό, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος την περιέγραψε ως «κάποια που είναι ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά». «Ημουν εκεί με τη μαμά μου», αναφέρει σε ανάρτησή του

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φήμες που τον ήθελαν να έχει «ρομαντική σχέση» με την Τζόρτζια Μελόνι, διέψευσε την Τετάρτη ο Ελον Μασκ, στον απόηχο εναγκαλισμών τους, σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, στη διάρκεια της οποίας ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αποκάλεσε «όμορφη» την Ιταλίδα πρωθυπουργό.

Απαντώντας σε χρήστη του X, ο οποίος ανήρτησε φωτογραφία από την εκδήλωση στην οποία Μασκ και Μελόνι κοιτάζονται μεταξύ τους, ο ιδρυτής της Tesla έγραψε: «Ημουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

Τη Δευτέρα, ο Μασκ απένειμε στη Μελόνι το βραβείο Global Citizen Award, περιγράφοντας την Ιταλίδα πρωθυπουργό ως «κάποια που είναι ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά» και προσθέτοντας ότι είναι «αυθεντική, ειλικρινής και στοχαστική».

Από την πλευρά της, η Μελόνι αναφέρθηκε στην «πολύτιμη ιδιοφυΐα» του Μασκ. Μετά την ομιλία της, σχετικά με την υπεράσπιση των δυτικών αξιών, ο Αμερικανός μεγιστάνας, που καθόταν στο πλάι της μητέρας του, σηκώθηκε όρθιος και τη χειροκρότησε.

Σημειώνεται πως Μασκ και Μελόνι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Ο Μασκ έχει επαινέσει την ιταλική κυβέρνηση για τη σκληρή πολιτική της στο μεταναστευτικό.

Την Τετάρτη, η Μελόνι υποστήριξε ότι η παρουσίασή της από τον Ελον Μασκ, κατά την παραλαβή του βραβείου, αποφασίστηκε πριν από μήνες και δεν είχε «καμία σχέση με την αμερικανική προεκλογική εκστρατεία» και την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από Politico

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT