Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι σκότωσε άλλα δύο ανώτερα στελέχη της Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι σκότωσε άλλα δύο ανώτερα στελέχη της Χεζμπολάχ

O ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι η αεροπορική επιδρομή της Τρίτης στη Βηρυτό, που σκότωσε τον Ιμπραήμ Κουμπάισι, τον διοικητή του τμήματος πυραύλων της Χεζμπολάχ, σκότωσε επίσης τον αναπληρωτή του και ακόμη έναν ανώτερο διοικητή της οργάνωσης

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι η αεροπορική επιδρομή της Τρίτης στη Βηρυτό, που σκότωσε τον Ιμπραήμ Κουμπάισι, διοικητή του τμήματος πυραύλων της Χεζμπολάχ, σκότωσε επίσης τον αναπληρωτή του και ακόμη έναν ανώτερο διοικητή της οργάνωσης.

Το πλήγμα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου σκότωσε τον Αμπάς Σαραφεντίν, αναπληρωτή του Κουμπάισι, και τον Χουσεΐν Εζεντίν, ανώτερο διοικητή του τμήματος πυραύλων, ο οποίος σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό ήταν κοντά στον δολοφονημένο στρατιωτικό ηγέτη της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ.

Ξεχωριστό χτύπημα εκείνη την ημέρα σκότωσε άλλο ανώτερο στέλεχος της πυραυλικής μεραρχίας της Χεζμπολάχ, προστίθεται στην ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT