Χεζμπολάχ: «Ζωντανός ο Χασάν Νασράλα», αναφέρει πηγή κοντά στην οργάνωση

Χεζμπολάχ: «Ζωντανός ο Χασάν Νασράλα», αναφέρει πηγή κοντά στην οργάνωση

Ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος ασφαλείας ανέφερε ότι η Τεχεράνη εξετάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νασράλα μετά το πλήγμα στα νότια της λιβανέζικης πρωτεύουσας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα είναι ζωντανός, δήλωσε στο Reuters πηγή προσκείμενη στην ένοπλη οργάνωση, έπειτα από σειρά ισραηλινών βομβαρδισμών στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές που διεξήχθησαν είχαν ως στόχο την κεντρική διοίκηση της Χεζμπολάχ. Ωστόσο, μέσα ενημέρωσης, μεταξύ αυτών και ισραηλινά, μετέδωσαν ότι ο βασικός στόχος του χτυπήματος ήταν ο ηγέτης της Χεζμπολάχ. Ο ισραηλινός στρατός φέρεται να ελέγχει αν τελικά είναι ζωντανός ή όχι

Ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος ασφαλείας ανέφερε ότι η Τεχεράνη εξετάζει επίσης την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νασράλα μετά το πλήγμα στα νότια της λιβανέζικης πρωτεύουσας. 

Χεζμπολάχ: «Ζωντανός ο Χασάν Νασράλα», αναφέρει πηγή κοντά στην οργάνωση-1
Φωτ.: Reuters

Υπενθυμίζεται ότι μία σειρά εκρήξεων σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00, με μεγάλα και πυκνά σύννεφα καπνού να υψώνονται στην πρωτεύουσα του Λιβάνου. Το Al Jazeera μετέδωσε, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ότι ακούστηκαν τουλάχιστον 10 εκρήξεις. Πρόκειται για την πέμπτη επίθεση στη λιβανέζικη πρωτεύουσα από την έναρξη της κλιμάκωσης.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι δήλωσε ότι οι επιθέσεις του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού δείχνουν ότι «δεν ενδιαφέρεται» για τις προσπάθειες για την επίτευξη εκεχειρίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT