Ανάκληση 194.000 υβριδικών οχημάτων υπό τον φόβο πυρκαγιών

Ανάκληση 194.000 υβριδικών οχημάτων υπό τον φόβο πυρκαγιών

Η εταιρεία Stellantis ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ανακαλεί 194.000 υβριδικά ηλεκτρικά SUV Jeep για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς μετά την αναφορά 13 περιστατικών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Stellantis ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ανακαλεί 194.000 υβριδικά SUV Jeep για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς μετά την αναφορά 13 περιστατικών.

Μάλιστα ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτού του τύπου να σταθμεύουν σε υπαίθριους χώρους και μακριά από άλλα οχήματα, έως ότου ολοκληρωθούν οι επισκευές των ανακαλούμενων οχημάτων.

Η ιταλοαμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακαλεί ορισμένα Jeep Wrangler με έτη κυκλοφορίας 2020 έως 2024 και ορισμένα Jeep Grand Cherokee plug-in υβριδικά μοντέλα κυκλοφορίας 2022 έως 2024.

Η μητρική εταιρεία Chrysler ανακοίνωσε ότι οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν όταν τα οχήματα ήταν σταθμευμένα και απενεργοποιημένα. Εκτιμά ότι το 5% των οχημάτων μπορεί να είναι ελαττωματικά.

Η Stellantis ενημέρωσε ότι ο κίνδυνος μειώνεται όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας τείνει στο μηδέν και συνέστησε στους ιδιοκτήτες να αποφύγουν την επαναφόρτιση και να σταθμεύσουν τα οχήματά τους μακριά από κατασκευές ή άλλα οχήματα. Η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι επίκειται η αποκατάσταση των προβλημάτων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT