Στοκχόλμη: Αναφορές για πυροβολισμούς έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Στοκχόλμη: Αναφορές για πυροβολισμούς έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα άδειο όπλο και μια γεμιστήρα, ενώ η περιοχή ερευνάται από ομάδες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σουηδική αστυνομία ελέγχει πληροφορίες για περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στη Στοκχόλμη.

Οπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο TV4 Nyheterna ακούστηκαν πυροβολισμοί. Oταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν ένα όπλo και μια άδεια γεμιστήρα.

Στο σημείο βρίσκονται περίπου δέκα περιπολικά και οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή γύρω από το κτίριο με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Το περιστατικό καταγράφεται το ίδιο βράδυ της ιρανικής πυραυλικής επίθεσης στο Ισραήλ.

Τον περασμένο Μάιο, ένας 15χρονος συνελήφθη στον δρόμο της ισραηλινής πρεσβείας με ένα όπλο στο σακάκι του, ενώ μία μέρα αργότερα συνελήφθη ένας 14χρονος γιατί πυροβολούσε κοντά στο ίδιο κτίριο.

Η υπηρεσία πληροφοριών της Σουηδίας, Sapo, κατήγγειλε στις 30 Μαΐου το Ιράν ότι στρατολογούσε μέλη συμμοριών στη Σουηδία, μερικά από αυτά παιδιά, για να διαπράξουν «πράξεις βίας εναντίον άλλων κρατών, ομάδων ή ανθρώπων στη Σουηδία», τα οποία το Ιράν «θεωρεί απειλή».

Και πρόσθεσε ότι στο στόχαστρο μπαίνουν κυρίως «συμφέροντα, στόχοι και επιχειρήσεις του Ισραήλ και των Εβραίων της Σουηδίας».

Πηγή: Times of Israel

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT