Δανία: Ερευνες για δύο εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη

Δανία: Ερευνες για δύο εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη

«Ουδείς τραυματίσθηκε και διεξάγουμε την αρχική έρευνα επιτόπου», ανέφερε η αστυνομία

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει έρευνες για δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ σε βόρειο προάστιο της Κοπεγχάγης.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουν οι αρχές για το μέγεθος των εκρήξεων, δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Είναι σαφές ότι η ισραηλινή πρεσβεία βρίσκεται πολύ κοντά και ότι αυτό είναι φυσικά επίσης ένα δεδομένο το οποίο εξετάζουμε», δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Κοπεγχάγης Γιάκομπ Χάνσεν.

Δανία: Ερευνες για δύο εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη-1

Μια εκτεταμένη περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Σε φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από την ταμπλόιντ Ekstra Bladet εικονίζονται Δανοί στρατιώτες με βαρύ οπλισμό να φρουρούν την ισραηλινή πρεσβεία.

Συνεργεία, τα μέλη των οποίων φορούν ειδικές στολές πλήρους κάλυψης, διεξάγουν έρευνες στον τόπο των εκρήξεων για να βρουν στοιχεία, ανέφερε η ταμπλόιντ B.T.

Η ισραηλινή πρεσβεία δεν ήταν αμέσως διαθέσιμη για να σχολιάσει, όταν επικοινώνησε μαζί της το Reuters.

Στην περιοχή βρίσκονται επίσης αρκετές άλλες πρεσβείες και προξενεία, όπως της Ρουμανίας και της Ταϊλάνδης, αλλά και του Ιράν και της Τουρκίας, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT