Ρώμη: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις δρομολογίων λόγω βλάβης στον σιδηρόδρομο

Ρώμη: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις δρομολογίων λόγω βλάβης στον σιδηρόδρομο

Η βλάβη σημειώθηκε σε σημείο μεταξύ των δύο σιδηροδρομικών σταθμών της Ρώμης. Σε αρκετά δρομολόγια οι καθυστερήσεις ξεπέρασαν τα 60 λεπτά

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων σε όλη την Ιταλία προκάλεσε τεχνική βλάβη που σημειώθηκε την Τετάρτη στους δύο σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ρώμης, Τέρμινι και Τιμπουρτίνα.

Σε περισσότερα από 60 δρομολόγια, ιδίως στην ευρύτερη περιοχή της Αιώνιας Πόλης, οι καθυστερήσεις ξεπέρασαν τα 60 λεπτά.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rete Ferroviaria Italiana, η οποία διαχειρίζεται τις σιδηροδρομικές υποδομές της Ιταλίας, η βλάβη σημειώθηκε στην ηλεκτρική υποδομή του δικτύου, σε σημείο μεταξύ των δύο σταθμών.

«Το είδος της βλάβης είναι σπάνιο», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τζιανπιέρο Στρισιούλιο, προσθέτοντας ότι η εταιρεία διερευνά το περιστατικό.

Ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι «το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται για επίθεση χάκερ». Ενώσεις καταναλωτών υπογραμμίζουν από την πλευρά τους ότι μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων καταγράφηκαν «σε όλες τις περιφέρειες της Ιταλίας».

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT