Συλλυπητήρια Νετανιάχου στις οικογένειες των νεκρών στρατιωτών

Συλλυπητήρια Νετανιάχου στις οικογένειες των νεκρών στρατιωτών

«Θα ήθελα να στείλω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων μας που έπεσαν σήμερα στον Λίβανο», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών Ισραηλινών στρατιωτών, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος που έδωσε σήμερα το απόγευμα στη δημοσιότητα.

«Θα ήθελα να στείλω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων μας που έπεσαν σήμερα στον Λίβανο», δήλωσε.

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός σκληρού πολέμου ενάντια στον άξονα του κακού του Ιράν που επιδιώκει να μας καταστρέψει. Αυτό δεν θα συμβεί», συνέχισε ο Νετανιάχου υπογραμμίζοντας ότι «θα σταθούμε μαζί και με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε μαζί».

Συλλυπητήρια Νετανιάχου στις οικογένειες των νεκρών στρατιωτών-1

«Θα σώσουμε τους ομήρους μας στον Νότο (σ.σ. της Γάζας), θα επαναφέρουμε τους κατοίκους μας στον Βορρά (σ.σ. του Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο), θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ», προσέθεσε ο Νετανιάχου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, οχτώ Ισραηλινοί στρατιώτες (ηλικίας 21, 22 και 23 ετών) έχουν μέχρι στιγμής χάσει τη ζωή τους στο πλαίσιο των ισραηλινών χερσαίων επιχειρήσεων στον νότιο Λίβανο. 

Με πληροφορίες από Times of Israel

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT