Ισραήλ: Εχουμε «πληθώρα επιλογών» σε ό,τι αφορά το Ιράν

Ισραήλ: Εχουμε «πληθώρα επιλογών» σε ό,τι αφορά το Ιράν

«Είναι ευάλωτοι και το ξέρουν», δήλωσε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στα Ηνωμένα Εθνη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ισραήλ έχει «πληθώρα επιλογών» αναφορικά με τα αντίποινα για την πρόσφατη πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον της χώρας, δήλωσε σήμερα στο CNN ο Ισραηλινός πρεσβευτής στα Ηνωμένα Εθνη.

«Εχουμε πληθώρα επιλογών […] επομένως, εναπόκειται σε εμάς να αποφασίσουμε πού και πότε θα θελήσουμε να χτυπήσουμε. Είναι ευάλωτοι και το ξέρουν», είπε ο Ντάνι Ντανόν στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε πως διεξάγονται συζητήσεις μεταξύ Αμερικανών και Ισραηλινών αξιωματούχων σχετικά με τα πιθανολογούμενα αντίποινα του Ισραήλ για την πυραυλική επίθεση που δέχθηκε από το Ιράν, χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Βεβαίως, μιλάμε μαζί τους σχετικά με την αντίδρασή τους και ποια θα μπορούσε να είναι αυτή, αλλά δεν πρόκειται να κάνω εικασίες. Ωστόσο, εξακολουθούμε να είμαστε σε επαφή», είπε η Σαμπρίνα Σινγκ, εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT