Στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ η κηδεία του 26χρονου Ιωνά Καρούση

Στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ η κηδεία του 26χρονου Ιωνά Καρούση

Ο Ιωνάς Καρούσης είναι ένας από τους επτά νεκρούς της προχθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην πύλη του Προφήτη Δαβίδ, στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ, θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 η κηδεία του 26χρονου Ελληνα, Ιωνά Καρούση ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε την Τρίτη στο Τελ Αβίβ.

Την ίδια μέρα, όπως έγινε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Ιωνάς Καρούσης, φοιτητής αρχιτεκτονικής, είναι ένας από τους επτά νεκρούς της προχθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε σε συρμό του τραμ στη συνοικία Γιάφα, μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Τελ Αβίβ.  

Το υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του 26χρονου: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Ελληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT