Στις 15 Οκτωβρίου το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Στις 15 Οκτωβρίου το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 15 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, θα έχουν ανεπίσημο δείπνο στη Νέα Υόρκη παρουσία του Αντόνιο Γκουτέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

«Η ημερομηνία είναι η 15η Οκτωβρίου. Και προφανώς θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες μόλις τις λάβουμε, αλλά το άτυπο δείπνο προγραμματίζεται αυτή τη στιγμή για τις 15 Οκτωβρίου», δήλωσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντουζαρίκ είχε επιβεβαιώσει πρόσφατα τις πληροφορίες για τριμερή άτυπη συνάντηση μεταξύ ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς, παρουσία του Αντόνιο Γκουτέρες.

Οπως είχε δηλώσει στις 30 Σεπτεμβρίου, «κατά τη διάρκεια πρόσφατων διμερών συναντήσεών στη Νέα Υόρκη, ο γενικός γραμματέας προσκάλεσε τον ηγέτη της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας, κ. Ερσίν Τατάρ, σε μια άτυπη τριμερή συζήτηση τον Οκτώβριο, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του Κυπριακού».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT