Χεζμπολάχ: Επίθεση με ρουκέτες και πυραύλους στη Χάιφα

Χεζμπολάχ: Επίθεση με ρουκέτες και πυραύλους στη Χάιφα

Τουλάχιστον έξι τραυματίες από την επίθεση της λιβανέζικης οργάνωσης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον έξι άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση της Χεζμπολάχ στην περιοχή της Χάιφα στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίθεση με ρουκέτες και πυραύλους, με ορισμένα από τα βλήματα να διαπερνούν την αεράμυνα και να ακούγονται εκρήξεις στη γύρω περιοχή.

«Δεν είναι σαφές αν υπάρχουν και άλλα σημεία που έχουν πληγεί στην πόλη, ενώ τα βίντεο δείχνουν καπνό να υψώνεται πάνω από διαμερίσματα κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού με ρουκέτες» αναφέρουν οι Times of Israel.

Ισραηλινές επιθέσεις σε αποθήκες όπλων στη Συρία

Ο ισραηλινός στρατός στοχοθέτησε αρκετές θέσεις του συριακού στρατού στα κεντρικά της χώρας, προκαλώντας υλικές ζημιές, δήλωσε την Κυριακή το συριακό υπουργείο Αμυνας, με μια μη κυβερνητική οργάνωση να κάνει λόγο για αεροπορικές επιδρομές που είχαν στόχο αποθήκες όπλων.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά του, έκανε λόγο για αρκετές ισραηλινές επιδρομές που είχαν στόχο μια αποθήκη όπλων νοτίως της Χομς και μια αποθήκη πυραύλων του στρατού στην ανατολική επαρχία Χάμα.

Αρκετές διαδοχικές εκρήξεις λόγω των όπλων που υπήρχαν εκεί αναφέρθηκαν από το Παρατηρητήριο.

Νωρίτερα την Κυριακή, αεροπορική επιδρομή είχε στόχο φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια που προέρχονταν από το Ιράκ στη Χομς, στην κεντρική Συρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, σύμφωνα με τη ΜΚΟ που εδρεύει στη Βρετανία αλλά διαθέτει μεγάλο δίκτυο πηγών στη Συρία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT