Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Ο σύζυγός της πυρπόλησε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν

Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Ο σύζυγός της πυρπόλησε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν

Η γυναίκα υπέστη βαριά εγκαύματα, ενώ στη συνέχεια ο δράστης προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου πριν πεθάνει διηγήθηκε την επίθεση που δέχθηκε

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονη γυναίκα στην Απουλία της Ιταλίας, όταν ο σύζυγός της, 65 ετών, πυρπόλησε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν.

Η γυναίκα, που έπαθε βαριά εγκαύματα, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο και να συρθεί έξω και ο δράστης της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά της, διηγήθηκε στην κόρη της τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μάρτυρας του περιστατικού ήταν επίσης μια κοπέλα, η οποία περνούσε με το αυτοκίνητό της, σταμάτησε και τράβηξε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο την επίθεση του 65χρονου στη σύζυγό του.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα. Είπε ότι το αυτοκίνητο της γυναίκας του πήρε φωτιά διότι η οδηγός είχε χάσει τον έλεγχό του. Ωστόσο η μαρτυρία του ίδιου του θύματος στην κόρη της και της κοπέλας που έσπευσε σε βοήθεια, τον διέψευσαν.

Αιτία του θανάτου της γυναίκας ήταν η έντονη πίεση που ασκήθηκε στο στέρνο και την καρδιά της, καθώς ο δράστης, όταν την έριξε κάτω, την ακινητοποίησε με όλο του το βάρος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Corriere della Sera

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT