Εξι τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στο Ισραήλ

Εξι τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στο Ισραήλ

Το Ισραήλ βρίσκεται σε συναγερμό υψίστης ασφαλείας εδώ και έναν χρόνο, από τότε που η επίθεση της Χαμάς πυροδότησε τον πόλεμο στη Γάζα, ενώ η σύγκρουση με τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο κλιμακώνεται

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά, σε επίθεση με μαχαίρι στην ισραηλινή πόλη Χαντέρα σήμερα Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αρχές.

Εξι τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στο Ισραήλ-1

«Ο τρομοκράτης εξουδετερώθηκε», ανέφερε η αστυνομία χωρίς να δώσει αμέσως περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Δημοσίευσε ωστόσο σύντομο βίντεο με πλάνα από τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Από τα έξι άτομα που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τουλάχιστον δύο ήταν σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με ιατρικούς αξιωματούχους.

Εξι τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στο Ισραήλ-2

Το Ισραήλ βρίσκεται σε συναγερμό υψίστης ασφαλείας εδώ και έναν χρόνο, από τότε που η επίθεση της Χαμάς πυροδότησε τον πόλεμο στη Γάζα, ενώ η σύγκρουση με τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο κλιμακώνεται.

Με πληροφορίες από Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT