Ισραήλ: «Ντροπή» η απόφαση της Γαλλίας να αποκλείσει ισραηλινές εταιρείες από την έκθεση Euronaval

Ισραήλ: «Ντροπή» η απόφαση της Γαλλίας να αποκλείσει ισραηλινές εταιρείες από την έκθεση Euronaval

«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το έθνος μας, με ή χωρίς τη Γαλλία», έγραψε ο ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας Γιοάβ Γκάλαντ σε ανάρτησή του

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκάλαντ, χαρακτήρισε «ντροπή» την απόφαση του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, να απαγορεύσει σε ισραηλινές εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην έκθεση ναυτικού αμυντικού εξοπλισμού Euronaval που αναμένεται να διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου.

«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το έθνος μας απέναντι στους εχθρούς σε επτά διαφορετικά μέτωπα και να πολεμάμε για το μέλλον μας, με ή χωρίς τη Γαλλία», έγραψε ο Γιοάβ Γκάλαντ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Η απόφαση να κάνει για δεύτερη φορά διακρίσεις σε βάρος της ισραηλινής αμυντικής βιομηχανίας βοηθά τους εχθρούς του Ισραήλ εν καιρώ πολέμου», υποστήριξε ο Γκάλαντ, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι το γαλλικό κράτος «υιοθέτησε και εφαρμόζει εχθρική πολιτική» απέναντι στο Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT