Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction – Επεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction – Επεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου του, κόσμος –ανάμεσά τους και θαυμαστές του Πέιν– συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε, σε ηλικία 31 ετών, ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction, έπειτα από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Αϊρες.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα. «Ο Λίαμ Πέιν, συνθέτης και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα έπειτα από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην περιοχή Παλέρμο», επισήμανε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες ο Πέιν έχασε τη ζωή του.

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction – Επεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή-1
AP Photo/Natacha Pisarenko

Σε δήλωσή της χθες, Τετάρτη, η αστυνομία ανέφερε πως είχε κληθεί στο ξενοδοχείο εξαιτίας της παρουσίας «κάποιου επιθετικού άνδρα που ήταν πιθανώς υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ», όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου κατέθεσε πως άκουσε έναν ισχυρό θόρυβο στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου και όταν η αστυνομία έφτασε στον χώρο διαπίστωσε τι είχε συμβεί.

Ο Πέιν είχε επισκεφτεί την Αργεντινή μαζί με τον φίλο και πρώην συνεργάτη του Νάιλ Χόραν ο οποίος είχε συναυλία στις αρχές του μήνα. Ο Πέιν είχε θεαθεί να χορεύει και να τραγουδάει με τους θαυμαστές του συνεργάτη του στη διάρκεια της συναυλίας.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου του, κόσμος –ανάμεσά τους και θαυμαστές του Πέιν– συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction – Επεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή-2
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Γεννημένος στην Αγγλία το 1993, ο Πέιν έγινε μέλος των One Direction σε ηλικία μόλις 16 ετών. Το 2016 ξεκίνησε σόλο καριέρα πραγματοποιώντας σημαντικές μουσικές επιτυχίες.

Μιλώντας το 2019 στον Guardian αποκάλυψε πως είχε αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας και ότι για να διαχειριστεί τη μεγάλη επιτυχία των One Direction έκανε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το 2017 έγινε πατέρας όταν η σύζυγός του, Τσέριλ Κόουλ, γέννησε τον γιο τους. Το ζευγάρι χώρισε το 2018, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Πηγή: Guardian

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT