Λίαμ Πέιν: «Σπάει το δωμάτιο, παρακαλώ στείλτε κάποιον» – Το τηλεφώνημα πριν τη μοιραία πτώση

Λίαμ Πέιν: «Σπάει το δωμάτιο, παρακαλώ στείλτε κάποιον» – Το τηλεφώνημα πριν τη μοιραία πτώση

«Ο επισκέπτης βρίσκεται σε ένα δωμάτιο που έχει μπαλκόνι και φοβόμαστε», ακούγεται να λέει υπάλληλος του ξενοδοχείου στην κλήση προς τις Αρχές

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ξενοδοχείο στο Μπουένος Αϊρες όπου βρέθηκε νεκρός ο Λίαμ Πέιν, έπειτα από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόρφου την Τετάρτη, είχε προηγουμένως καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να ενημερώσει για την «καταστροφική συμπεριφορά» του, αφού το πρώην μέλος των One Direction είχε «παρασυρθεί από ναρκωτικά και αλκοόλ», σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην κλήση.

«Εχουμε έναν επισκέπτη που έχει κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κλήση από το ξενοδοχείο Casa Sur Palermo. «Οταν έχει τις αισθήσεις του σπάει όλο το δωμάτιο. Πρέπει να στείλετε κάποιον, παρακαλώ», ακούγεται, ενώ γίνεται λόγος για «επείγουσα ανάγκη».

«Ο επισκέπτης βρίσκεται σε ένα δωμάτιο που έχει μπαλκόνι και φοβόμαστε λίγο ότι μπορεί να προβεί σε κίνηση, απειλητική για τη ζωή του», αναφέρει το άτομο που κάλεσε, σύμφωνα με ηχητικά ντοκουμέντα που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Δήλωσε πως είναι επικεφαλής της ρεσεψιόν και ενημέρωσε ότι ο επισκέπτης, ο οποίος δεν κατονομάστηκε ως ο Πέιν, βρισκόταν εκεί για δύο ή τρεις ημέρες.

Η υπηρεσία επείγουσας υγειονομικής περίθαλψης του Μπουένος Αϊρες (Sistema de Atencion Medica de Emergencia) επιβεβαίωσε στο Telemundo ότι ο Πέιν έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, στη συνοικία Παλέρμο.

Λίαμ Πέιν: «Σπάει το δωμάτιο, παρακαλώ στείλτε κάποιον» – Το τηλεφώνημα πριν τη μοιραία πτώση-1
Φωτ. AP/Natacha Pisarenko

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Βρισκόμαστε σε επαφή με τις τοπικές Αρχές σχετικά με τις αναφορές για τον θάνατο ενός Βρετανού στην Αργεντινή».

Τα ευρήματα της αστυνομίας

Σε ανακοίνωσή τους, οι τοπικές αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι στο αίθριο του ξενοδοχείου εντοπίστηκαν ένα μπουκάλι ουίσκι, αναπτήρας και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα από τα αντικείμενα αυτά. Στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου, η αστυνομία εντόπισε φάρμακα χωρίς συνταγή, συσκευασίες από ενεργειακά ποτά, καθώς και το αγχολυτικό σκεύασμα Clonazepam.

«Κατά την είσοδο παρατηρήθηκε πλήρης αταξία, με διάφορα αντικείμενα σπασμένα», ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι έλαβε δακτυλικά αποτυπώματα και στοιχεία, τα οποία θα αναλυθούν στα εργαστήρια, καθώς επίσης ένα σημειωματάριο και ένα διαβατήριο. «Ο χώρος του μπαλκονιού επιθεωρήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόσβαση σε αυτόν», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: Reuters, NBC News

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT