Ιορδανία: «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» οι ένοπλοι που πέρασαν τα σύνορα με το Ισραήλ

Ιορδανία: «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» οι ένοπλοι που πέρασαν τα σύνορα με το Ισραήλ

Εκπρόσωπος των Αδελφών Μουσουμάνων ανακοίνωσε ότι οι δύο ένοπλοι, που σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες, ήταν «μέλη της αδελφότητας και συμμετείχαν πάντα σε εκδηλώσεις υποστήριξης στη Γάζα και την αντίσταση»

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Ιορδανίας ανακοίνωσαν ότι οι δύο ένοπλοι άνδρες, που πέρασαν το πρωί της Παρασκευής στο Ισραήλ και σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό ήταν μέλη της αδελφότητας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Αδελφών Μουσουλμάνων, Μοάντ αλ Χαουαλντέχ, οι δύο δράστες ήταν «μέλη της αδελφότητας και συμμετείχαν πάντα σε εκδηλώσεις υποστήριξης στη Γάζα και την αντίσταση».

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εντόπισε «τρομοκράτες» που περνούσαν από την Ιορδανία στο Ισραήλ, νότια της περιοχής της Νεκράς Θάλασσας, και «εξουδετέρωσε» δύο από αυτούς, «αφότου άνοιξαν πυρ κατά των ισραηλινών δυνάμεων».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «έχουν σταλεί πρόσθετες δυνάμεις για να ενισχύσουν την περιοχή και διεξάγονται έρευνες στο έδαφος και στον αέρα για ακόμη έναν τρομοκράτη που πιθανότατα διέφυγε».

Πηγή: Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT