Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Η απόπειρα δολοφονίας του Νετανιάχου δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν

Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Η απόπειρα δολοφονίας του Νετανιάχου δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν

Επικοινωνία του Αμερικανού ΥΠΑΜ με τον Ισραηλινό ομόλογό του

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς επέπληξε «τους συμμάχους του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν» τον Μπενιαμίν Νετανιάχου αφού ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα έθεσε σήμερα στο στόχαστρο την ιδιωτική κατοικία του στην Καισάρεια, μια επίθεση που δείχνει με αυτό τον τρόπο «το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν».

«Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και την οικογένειά του σήμερα έδειξαν γι΄άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο του Ιράν και τον άξονα του κακού που διευθύνει», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο Κατς.

Επικοινωνία Οστιν – Γκάλαντ

Επικοινωνία είχε σήμερα ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Οστιν με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γιοάβ Γκάλαντ, επανεξετάζοντας προσαρμογές θέσης των δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, περιλαμβανομένης της πρόσφατης ανάπτυξης ενός αντιπυραυλικού συστήματος προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα του Ισραήλ απέναντι σε περιφερειακές απειλές, ανέφερε σε ανακοίνωση το Πεντάγωνο.

Ο Οστιν είπε επίσης στον Ισραηλινό ομόλογό του ότι αισθάνθηκε ανακούφιση που ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι ασφαλής έπειτα από την επίθεση drone που φέρεται να στόχευσε την οικία του στην Καισάρεια.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT